O nama

Potrudili smo se da u našem asortimanu imamo šarenoliku ponudu najrazličitijih modela venčanica tako da svaka buduća mlada može pronaći haljinu koja će joj savršeno pristajati i u kojoj će zablistati na dan venčanja. Ukoliko vam se dopadaju neke od venčanica iz naše ponude, slobodno pozovite 064/563-67-17 i zakažite termin za probu, a mi ćemo se maksimalno potruditi da vam pomognemo da pronađete onu koja je krojena baš za vas!

Budite prava princeza na vašem venčanju u ovoj divnoj venčanici koju možete pronaći u našem salonu! Pozovite nas na 064/563-67-17 i zakažite svoj termin za probu! Očekujemo vas u našem salonu u Ace Joksimovića 64 (Žarkovo).

Zablistajte na dan svog venčanja u nekoj od glamuroznih venčanica koje imamo u našoj bogatoj ponudi. Vrata našeg salona u Ace Joksimovića 64 (Žarkovo) su vam uvek širom otvorena.

Mnoge devojke su na dan svog venčanja zablistale u božanstvenim venčanicama upravo iz našeg salona. Ukoliko ste buduća mlada i u potrazi ste za venčanicom iz snova, pozovite 064/563-67-17, a mi ćemo vam rado pomoći da iz naše bogate ponude pronađete onu venčanicu koja je krojena baš za vas. Očekujemo vas u našem salonu u Ace Joksimovića 64 (Žarkovo)

Dobro nam došle ❤️


Želite li da zakažete probu?

Ostavite nam vaše podatke i kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.